Autodata DM Shop: direct mail via internet

Vanaf nu kunnen autobedrijven op internet terecht voor direct-mailings om aan hun relaties te sturen.

Onderwerpen als een Open Dag, APK-oproep of een oproep om de NAW-gegevens van hun klanten te checken zijn op www.autodatadmshop.nl in de gewenste vorm te gieten. Het autobedrijf kiest het onderwerp en format en geeft zijn (huisstijl)wensen aan. Daarna zorgt Autodata DM Shop voor de afhandeling en verzending. Er wordt gegarandeerd dat de mailing binnen vier werkdagen naar de klanten gaat – ook als het gaat om mailings in kleine oplages. Het concept is een initiatief van Patrice van der Heiden (zie foto), voorheen directeur van Autoscout24.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Autodata DM Shop: direct mail via internet - Automobielmanagement.nl

Autodata DM Shop: direct mail via internet

Vanaf nu kunnen autobedrijven op internet terecht voor direct-mailings om aan hun relaties te sturen.

Onderwerpen als een Open Dag, APK-oproep of een oproep om de NAW-gegevens van hun klanten te checken zijn op www.autodatadmshop.nl in de gewenste vorm te gieten. Het autobedrijf kiest het onderwerp en format en geeft zijn (huisstijl)wensen aan. Daarna zorgt Autodata DM Shop voor de afhandeling en verzending. Er wordt gegarandeerd dat de mailing binnen vier werkdagen naar de klanten gaat – ook als het gaat om mailings in kleine oplages. Het concept is een initiatief van Patrice van der Heiden (zie foto), voorheen directeur van Autoscout24.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding