Alfa Romeo-dealerschap naar Janse Premium Cars

Janse Premium Cars neemt Alfa Romeo voor Zwolle en omgeving over van Munsterhuis.

Janse neemt het dealerschap voor deze regio over van Autobedrijf Munsterhuis dat zich gaat concentreren op de vestiging in Hengelo. Aan de dealerwisseling in Zwolle ligt een gelukkige samenloop van omstandigheden ten grondslag. Directeur Ad Janse: “Sinds deze zomer hebben wij naar volle tevredenheid een Alfa Romeo-dealerschap in Apeldoorn. Hier in Zwolle voeren we al de merken Saab, Cadillac en Corvette. Alfa Romeo wilden we er graag bij. Op een gegeven moment hoorden we dat onze overbuurman, Autobedrijf Munsterhuis, diverse merken gaat concentreren in Hengelo, waarmee Alfa Romeo in Zwolle vrijkomt. Daar waren we dus snel uit met importeur Alfa Romeo Nederland.” Vestigingsmanager Charles Lamérus van Munsterhuis: “Binnen afzienbare tijd concentreren wij onze activiteiten in Hengelo waar we een nieuw pand bouwen voor de merken Alfa Romeo, Ferrari, Maserati, Jaguar, Chrysler, Jeep en Dodge.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Alfa Romeo-dealerschap naar Janse Premium Cars - Automobielmanagement.nl

Alfa Romeo-dealerschap naar Janse Premium Cars

Janse Premium Cars neemt Alfa Romeo voor Zwolle en omgeving over van Munsterhuis.

Janse neemt het dealerschap voor deze regio over van Autobedrijf Munsterhuis dat zich gaat concentreren op de vestiging in Hengelo. Aan de dealerwisseling in Zwolle ligt een gelukkige samenloop van omstandigheden ten grondslag. Directeur Ad Janse: “Sinds deze zomer hebben wij naar volle tevredenheid een Alfa Romeo-dealerschap in Apeldoorn. Hier in Zwolle voeren we al de merken Saab, Cadillac en Corvette. Alfa Romeo wilden we er graag bij. Op een gegeven moment hoorden we dat onze overbuurman, Autobedrijf Munsterhuis, diverse merken gaat concentreren in Hengelo, waarmee Alfa Romeo in Zwolle vrijkomt. Daar waren we dus snel uit met importeur Alfa Romeo Nederland.” Vestigingsmanager Charles Lamérus van Munsterhuis: “Binnen afzienbare tijd concentreren wij onze activiteiten in Hengelo waar we een nieuw pand bouwen voor de merken Alfa Romeo, Ferrari, Maserati, Jaguar, Chrysler, Jeep en Dodge.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding