Van Kooy nu definitief bij Stern

Stern Groep heeft de aandelen van de Van Kooy Groep definitief overgenomen.

Van Kooy vertegenwoordigt de merken Mercedes-Benz (ook bedrijfswagens), Chrysler, Jeep, Dodge, Mitsubishi, Saab en Alfa Romeo vanuit vestigingen in Almere, Amersfoort, Hilversum, Naarden, Bussum, Zeist en Ede. Van Kooy heeft 230 medewerkers en zet ongeveer 140 miljoen euro per jaar om. De NMa heeft al eerder laten weten dat er geen vergunning voor nodig was.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Van Kooy nu definitief bij Stern - Automobielmanagement.nl

Van Kooy nu definitief bij Stern

Stern Groep heeft de aandelen van de Van Kooy Groep definitief overgenomen.

Van Kooy vertegenwoordigt de merken Mercedes-Benz (ook bedrijfswagens), Chrysler, Jeep, Dodge, Mitsubishi, Saab en Alfa Romeo vanuit vestigingen in Almere, Amersfoort, Hilversum, Naarden, Bussum, Zeist en Ede. Van Kooy heeft 230 medewerkers en zet ongeveer 140 miljoen euro per jaar om. De NMa heeft al eerder laten weten dat er geen vergunning voor nodig was.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding