Winst blijkt verlies bij Spyker

De operationele winst van Spyker Cars over 2006 is 3,1 miljoen euro lager uitgevallen dan het bedrijf heeft gemeld bij de jaarcijfers.

Dit komt door de definitieve vaststelling (allocatie) van de prijs die Spyker betaalde voor het formule 1-team van Midland. Uiteindelijk kwam Spyker uit op een nettoverlies van 1,3 miljoen euro terwijl er een winst van ruim acht ton is gemeld in de jaarcijfers. Spyker gaat de jaarcijfers van 2006 niet aanpassen maar zal de veranderingen verwerken in de jaarcijfers van 2007.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Winst blijkt verlies bij Spyker - Automobielmanagement.nl

Winst blijkt verlies bij Spyker

De operationele winst van Spyker Cars over 2006 is 3,1 miljoen euro lager uitgevallen dan het bedrijf heeft gemeld bij de jaarcijfers.

Dit komt door de definitieve vaststelling (allocatie) van de prijs die Spyker betaalde voor het formule 1-team van Midland. Uiteindelijk kwam Spyker uit op een nettoverlies van 1,3 miljoen euro terwijl er een winst van ruim acht ton is gemeld in de jaarcijfers. Spyker gaat de jaarcijfers van 2006 niet aanpassen maar zal de veranderingen verwerken in de jaarcijfers van 2007.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding