Fileflirten steeds populairder

Nu begrijpt iedereen weer waarom de actie StopBos.nl nooit echt voldoende draagvlak krijgt. Files zijn namelijk essentieel en waarschijnlijk een noodzakelijke volgende stap in de evolutie.

Steeds meer automobilisten flirten in de file, vooral mannen en jongeren doen het graag, en soms loopt het flirten zelfs uit op seks. Dit komt naar voren uit de nieuwste editie van Het Nationale Automobilisten Onderzoek. Uit eerder onderzoek bleek al dat een op de zeven weggebruikers wel eens met andere automobilisten flirt wat voor zes procent daadwerkelijk uitloopt op seks. Het is voor het eerst dat flirten in de top 10 staat, meldt De Telegraaf. Toch luistert de Nederlandse weggebruiker nog steeds het liefst naar muziek in de file. Ook nadenken en eten of drinken zijn favoriete bezigheden. Respondenten geven daarnaast aan wel eens te mediteren, neuspeuteren of de kinderen stil te houden in de file. Top 10 tijdsbesteding in de file: Muziek luisteren Nadenken Eten en/of drinken Bellen Kletsen Roken Niets/weet niet Flirten Anders Mobiel werken

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Fileflirten steeds populairder - Automobielmanagement.nl

Fileflirten steeds populairder

Nu begrijpt iedereen weer waarom de actie StopBos.nl nooit echt voldoende draagvlak krijgt. Files zijn namelijk essentieel en waarschijnlijk een noodzakelijke volgende stap in de evolutie.

Steeds meer automobilisten flirten in de file, vooral mannen en jongeren doen het graag, en soms loopt het flirten zelfs uit op seks. Dit komt naar voren uit de nieuwste editie van Het Nationale Automobilisten Onderzoek. Uit eerder onderzoek bleek al dat een op de zeven weggebruikers wel eens met andere automobilisten flirt wat voor zes procent daadwerkelijk uitloopt op seks. Het is voor het eerst dat flirten in de top 10 staat, meldt De Telegraaf. Toch luistert de Nederlandse weggebruiker nog steeds het liefst naar muziek in de file. Ook nadenken en eten of drinken zijn favoriete bezigheden. Respondenten geven daarnaast aan wel eens te mediteren, neuspeuteren of de kinderen stil te houden in de file. Top 10 tijdsbesteding in de file: Muziek luisteren Nadenken Eten en/of drinken Bellen Kletsen Roken Niets/weet niet Flirten Anders Mobiel werken

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding