Drie nieuwe partners bij Het Nieuwe Rijden

Er zijn drie nieuwe partners toegetreden tot het netwerk van Het Nieuwe Rijden: Green Dino, MultiLease en Pirelli.

Met het tekenen van de samenwerkingsovereenkomsten onderschrijven zij de doelstelling van Het Nieuwe Rijden: een verlaging van de CO2-emissie in het verkeer. Dit wordt bereikt door het bevorderen van een energie-efficiënter aankoop- en rijgedrag. De samenwerkingsovereenkomst wordt door de drie partijen aangegaan met het Ministerie van Verkeer en Waterstaat en SenterNovem. SenterNovem is verantwoordelijk voor de uitvoering van het programma Het Nieuwe Rijden. De ondertekening vond plaats op de BedrijfsAutoRAI. De netwerkpartners van Het Nieuwe Rijden zijn nu ALD Automotive, ANWB, Bovag, BP, CBR, Citroën Nederland, Consumentenbond, Euromaster, EVO, GE Fleet Services, Goodyear, Green Dino, Greenlease, Hermes, ING Car Lease, Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV), LeasePlan, Milieu Centraal, MultiLease, Opleidings- en Trainingscentrum van het Ministerie van Defensie (OTC-Rij), Pirelli, Politie Academie, Prodrive Training, Profile Tyrecenter, RAI-Vereniging, Savan Services, Shell Nederland, Strix Lease Service, Transport en Logistiek Nederland (TLN), VACO, VTL, VVN, Vereniging Mobiliteitsmanagement (VM2), VNA, VVCR, VNO-NCW en Vredestein.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Drie nieuwe partners bij Het Nieuwe Rijden - Automobielmanagement.nl

Drie nieuwe partners bij Het Nieuwe Rijden

Er zijn drie nieuwe partners toegetreden tot het netwerk van Het Nieuwe Rijden: Green Dino, MultiLease en Pirelli.

Met het tekenen van de samenwerkingsovereenkomsten onderschrijven zij de doelstelling van Het Nieuwe Rijden: een verlaging van de CO2-emissie in het verkeer. Dit wordt bereikt door het bevorderen van een energie-efficiënter aankoop- en rijgedrag. De samenwerkingsovereenkomst wordt door de drie partijen aangegaan met het Ministerie van Verkeer en Waterstaat en SenterNovem. SenterNovem is verantwoordelijk voor de uitvoering van het programma Het Nieuwe Rijden. De ondertekening vond plaats op de BedrijfsAutoRAI. De netwerkpartners van Het Nieuwe Rijden zijn nu ALD Automotive, ANWB, Bovag, BP, CBR, Citroën Nederland, Consumentenbond, Euromaster, EVO, GE Fleet Services, Goodyear, Green Dino, Greenlease, Hermes, ING Car Lease, Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV), LeasePlan, Milieu Centraal, MultiLease, Opleidings- en Trainingscentrum van het Ministerie van Defensie (OTC-Rij), Pirelli, Politie Academie, Prodrive Training, Profile Tyrecenter, RAI-Vereniging, Savan Services, Shell Nederland, Strix Lease Service, Transport en Logistiek Nederland (TLN), VACO, VTL, VVN, Vereniging Mobiliteitsmanagement (VM2), VNA, VVCR, VNO-NCW en Vredestein.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding