Citroën C4 Picasso Gezinsauto van het Jaar

De Picasso hield zijn medefinalisten, de Seat Altea XL Stationwagon en de Kia Carens, achter zich.

Bijna twintigduizend bezoekers van de websites van de organiserende bladen Ouders van Nu, Kinderen, Groter Groeien en ANWB Kampioen hebben dit jaar gestemd voor de nieuwe Gezinsauto van het Jaar 2008. De auto wordt gekozen door consumenten nadat een vakjury uit alle nieuwe potentiële kandidaten drie auto’s heeft genomineerd. Er was dit jaar geen Duitse auto bij de genomineerden. De C4 Picasso kreeg veertig procent van de stemmen van het publiek.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Citroën C4 Picasso Gezinsauto van het Jaar - Automobielmanagement.nl

Citroën C4 Picasso Gezinsauto van het Jaar

De Picasso hield zijn medefinalisten, de Seat Altea XL Stationwagon en de Kia Carens, achter zich.

Bijna twintigduizend bezoekers van de websites van de organiserende bladen Ouders van Nu, Kinderen, Groter Groeien en ANWB Kampioen hebben dit jaar gestemd voor de nieuwe Gezinsauto van het Jaar 2008. De auto wordt gekozen door consumenten nadat een vakjury uit alle nieuwe potentiële kandidaten drie auto’s heeft genomineerd. Er was dit jaar geen Duitse auto bij de genomineerden. De C4 Picasso kreeg veertig procent van de stemmen van het publiek.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding