Nieuwe CAO voor werknemers Carglass

De vakbonden en de directie van Carglass hebben overeenstemming bereikt over een nieuwe CAO voor zijn Nederlandse werknemers.

Over de looptijd van de CAO wordt het salaris van de werknemers van Carglass gespreid met drie procent verhoogd. Daarnaast is in de nieuwe CAO vastgelegd dat investeringen in opleidingsbudgetten en de ontwikkeling van nieuwe stage- en opleidingsplaatsen zullen blijven plaatsvinden. Verder wordt nader inhoud gegeven aan leeftijdsbewust personeelsbeleid en beleid ten aanzien van sociale innovatieprojecten. De CAO heeft een looptijd van twaalf maanden en gaat met terugwerkende kracht in per 1 juli 2007. Carglass is onderdeel van Belron, wereldwijd het grootste glasherstelbedrijf in voertuigen. In ons land is Carglass marktleider met een half miljoen autoruitreparaties en -vervangingen per jaar. In Nederland heeft Carglass 55 servicecentra’s en 230 mobiele service units voor het repareren of vervangen van autoruiten thuis, onderweg of op het werk.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuwe CAO voor werknemers Carglass - Automobielmanagement.nl

Nieuwe CAO voor werknemers Carglass

De vakbonden en de directie van Carglass hebben overeenstemming bereikt over een nieuwe CAO voor zijn Nederlandse werknemers.

Over de looptijd van de CAO wordt het salaris van de werknemers van Carglass gespreid met drie procent verhoogd. Daarnaast is in de nieuwe CAO vastgelegd dat investeringen in opleidingsbudgetten en de ontwikkeling van nieuwe stage- en opleidingsplaatsen zullen blijven plaatsvinden. Verder wordt nader inhoud gegeven aan leeftijdsbewust personeelsbeleid en beleid ten aanzien van sociale innovatieprojecten. De CAO heeft een looptijd van twaalf maanden en gaat met terugwerkende kracht in per 1 juli 2007. Carglass is onderdeel van Belron, wereldwijd het grootste glasherstelbedrijf in voertuigen. In ons land is Carglass marktleider met een half miljoen autoruitreparaties en -vervangingen per jaar. In Nederland heeft Carglass 55 servicecentra’s en 230 mobiele service units voor het repareren of vervangen van autoruiten thuis, onderweg of op het werk.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding