Recordaantal bezoekers op Autoprof

Autoprofessioneel/Schadeherstel 2007 in Hardenberg heeft volgens de organisatie 17.269 vakbezoekers getrokken – een record in het bestaan van de beurs.

Het vorige recordaantal stond op naam van de editie in 2006, toen 15.668 mensen de entree passeerden. Tijdens de drie beursdagen doorkruisten deze week respectievelijk 4596 (dinsdag), 6327 (woensdag) en 6346 (donderdag) mensen de Evenementenhal. “Fantastisch”, reageert een “meer dan tevreden” organisator Lauris Bonthond. Tijdens de beurs deed hij ook al succesvol zaken voor Autoprof/Schadeherstel Gorinchem (26 t/m 28 maart 2008). Voor het broertje van ‘Hardenberg’ zijn tot nu toe honderd stands gereserveerd, terwijl zo’n dertig bedrijven hebben aangegeven zeer geïnteresseerd te zijn in deelname. Overigens vindt Autoprof/Schadeherstel 2008 Hardenberg plaats op 4, 5 en 6 november.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Recordaantal bezoekers op Autoprof - Automobielmanagement.nl

Recordaantal bezoekers op Autoprof

Autoprofessioneel/Schadeherstel 2007 in Hardenberg heeft volgens de organisatie 17.269 vakbezoekers getrokken – een record in het bestaan van de beurs.

Het vorige recordaantal stond op naam van de editie in 2006, toen 15.668 mensen de entree passeerden. Tijdens de drie beursdagen doorkruisten deze week respectievelijk 4596 (dinsdag), 6327 (woensdag) en 6346 (donderdag) mensen de Evenementenhal. “Fantastisch”, reageert een “meer dan tevreden” organisator Lauris Bonthond. Tijdens de beurs deed hij ook al succesvol zaken voor Autoprof/Schadeherstel Gorinchem (26 t/m 28 maart 2008). Voor het broertje van ‘Hardenberg’ zijn tot nu toe honderd stands gereserveerd, terwijl zo’n dertig bedrijven hebben aangegeven zeer geïnteresseerd te zijn in deelname. Overigens vindt Autoprof/Schadeherstel 2008 Hardenberg plaats op 4, 5 en 6 november.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding