Eerste aardgastankstation in Gelderland

Als start van de conferentie schone brandstoffen opent minister Cramer van VROM op woensdag 14 november het eerste aardgastankstation in Gelderland.

Dat gebeurt bij brandstofleverancier Nijol in Nijmegen. Aardgas is schoner en goedkoper dan benzine, diesel en LPG en de provincie heeft voor ondernemers dan ook een ‘aanjaagsubsidie’ beschikbaar gesteld om in aardgas te investeren. Na Nijmegen openen zes andere Gelderse plaatsen in 2008 een aardgasstation. Vanaf 2009 leveren deze stations ook het duurzaam geproduceerde biogas.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Eerste aardgastankstation in Gelderland - Automobielmanagement.nl

Eerste aardgastankstation in Gelderland

Als start van de conferentie schone brandstoffen opent minister Cramer van VROM op woensdag 14 november het eerste aardgastankstation in Gelderland.

Dat gebeurt bij brandstofleverancier Nijol in Nijmegen. Aardgas is schoner en goedkoper dan benzine, diesel en LPG en de provincie heeft voor ondernemers dan ook een ‘aanjaagsubsidie’ beschikbaar gesteld om in aardgas te investeren. Na Nijmegen openen zes andere Gelderse plaatsen in 2008 een aardgasstation. Vanaf 2009 leveren deze stations ook het duurzaam geproduceerde biogas.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding