Victor Muller verkoopt 54 duizend Spyker-aandelen

Oprichter Victor Muller van Spyker Cars heeft 54 duizend aandelen Spyker verkocht.

Dat meldt Het Financieele Dagblad. Muller verkocht op 8 november 23 duizend aandelen voor 3,37 euro per aandeel. Op 9 november verkocht hij 31 duizend aandelen voor 3,23 euro per aandeel, tezamen dus voor zo’n 164 duizend euro. Na de verkopen houdt Muller bijna 774 duizend gewone aandelen over en bijna zestigduizend opties, meldt persbureau Betten. Muller had volgens een laatste melding van 19 juli 2007 een belang van 14,81 procent in Spyker. Hij trad op 21 mei 2007 terug als bestuursvoorzitter van Spyker.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Victor Muller verkoopt 54 duizend Spyker-aandelen - Automobielmanagement.nl

Victor Muller verkoopt 54 duizend Spyker-aandelen

Oprichter Victor Muller van Spyker Cars heeft 54 duizend aandelen Spyker verkocht.

Dat meldt Het Financieele Dagblad. Muller verkocht op 8 november 23 duizend aandelen voor 3,37 euro per aandeel. Op 9 november verkocht hij 31 duizend aandelen voor 3,23 euro per aandeel, tezamen dus voor zo’n 164 duizend euro. Na de verkopen houdt Muller bijna 774 duizend gewone aandelen over en bijna zestigduizend opties, meldt persbureau Betten. Muller had volgens een laatste melding van 19 juli 2007 een belang van 14,81 procent in Spyker. Hij trad op 21 mei 2007 terug als bestuursvoorzitter van Spyker.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding