Mogelijk doorstart Kip Caravans

Het management van Kip heeft gisteren een bod uitgebracht op Kip Caravans.

Als de curator en de banken het bod accepteren, zou een doorstart mogelijk zijn. Dat schrijft de website van BovagKrant. Een groot deel van het personeel zou direct weer aan de slag kunnen als de productiecapaciteit hetzelfde zou blijven. De ondernemingsraad van Kip zou blij zijn met het nieuws en heeft het volste vertrouwen in het management. Volgende week wordt de beslissing over de mogelijke doorstart van Kip Caravans

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Mogelijk doorstart Kip Caravans - Automobielmanagement.nl

Mogelijk doorstart Kip Caravans

Het management van Kip heeft gisteren een bod uitgebracht op Kip Caravans.

Als de curator en de banken het bod accepteren, zou een doorstart mogelijk zijn. Dat schrijft de website van BovagKrant. Een groot deel van het personeel zou direct weer aan de slag kunnen als de productiecapaciteit hetzelfde zou blijven. De ondernemingsraad van Kip zou blij zijn met het nieuws en heeft het volste vertrouwen in het management. Volgende week wordt de beslissing over de mogelijke doorstart van Kip Caravans

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding