Alfa Romeo-dealerschap voor Het Motorhuis

Vier autodealerbedrijven van Het Motorhuis in de regio Den Haag breiden hun activiteiten uit met het Alfa Romeo-dealerschap.

De Motorhuis-vestigingen op de locaties Den Haag Forepark en Den Haag Kerketuinen gaan in december en januari van start. Kort daarna zullen nog twee andere vestigingen van Het Motorhuis volgen. De komende weken worden de dealerbedrijven voorbereid op de komst van het Italiaanse merk. Een groot deel van de regio Den Haag wordt al meer dan 55 jaar bewerkt door Automobielbedrijf S. Maasland in Voorburg. De groei van Alfa Romeo maakt echter volgens de importeur een uitbreiding van het dealernetwerk wenselijk. Henk Salomons, Algemeen Directeur van Alfa Romeo Nederland, ziet het dealerschap van Het Motorhuis als steun in de rug om de verkopen binnen enkele jaren op het niveau van jaarlijks tienduizend eenheden terug te brengen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Alfa Romeo-dealerschap voor Het Motorhuis - Automobielmanagement.nl

Alfa Romeo-dealerschap voor Het Motorhuis

Vier autodealerbedrijven van Het Motorhuis in de regio Den Haag breiden hun activiteiten uit met het Alfa Romeo-dealerschap.

De Motorhuis-vestigingen op de locaties Den Haag Forepark en Den Haag Kerketuinen gaan in december en januari van start. Kort daarna zullen nog twee andere vestigingen van Het Motorhuis volgen. De komende weken worden de dealerbedrijven voorbereid op de komst van het Italiaanse merk. Een groot deel van de regio Den Haag wordt al meer dan 55 jaar bewerkt door Automobielbedrijf S. Maasland in Voorburg. De groei van Alfa Romeo maakt echter volgens de importeur een uitbreiding van het dealernetwerk wenselijk. Henk Salomons, Algemeen Directeur van Alfa Romeo Nederland, ziet het dealerschap van Het Motorhuis als steun in de rug om de verkopen binnen enkele jaren op het niveau van jaarlijks tienduizend eenheden terug te brengen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding