Vredestein-ingenieur wint prijs softwarebedrijf

Vredestein-ingenieur Bart de Bruijn heeft de Ruben van Schalkwijk Award gekregen, een prijs van het internationale softwarebedrijf en ingenieursbureau Abaqus.

De prijs, een kunstwerk, wordt uitgereikt aan personen die zich hebben onderscheiden door analyse, overtuigingskracht, creativiteit, drive, samenwerking en de vertaling van technische problemen naar begrijpelijke modellen. Bart de Bruijn is de eerste die door het bedrijf wordt uitgeroepen tot winnaar. Het juryrapport is lovend over de veertigjarige ingenieur, die sinds 1998 bij Vredestein werkt als FEM-engineer. “Hij initieerde diverse nieuwe types van analyse binnen Vredestein, met uitstekende resultaten.” De Bruijn zelf ziet in de award het bewijs “dat je met passie en innovatie wel degelijk in staat bent om met een relatief klein Research & Development team op te boksen tegen de megabedrijven in de bandenindustrie.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Vredestein-ingenieur wint prijs softwarebedrijf - Automobielmanagement.nl

Vredestein-ingenieur wint prijs softwarebedrijf

Vredestein-ingenieur Bart de Bruijn heeft de Ruben van Schalkwijk Award gekregen, een prijs van het internationale softwarebedrijf en ingenieursbureau Abaqus.

De prijs, een kunstwerk, wordt uitgereikt aan personen die zich hebben onderscheiden door analyse, overtuigingskracht, creativiteit, drive, samenwerking en de vertaling van technische problemen naar begrijpelijke modellen. Bart de Bruijn is de eerste die door het bedrijf wordt uitgeroepen tot winnaar. Het juryrapport is lovend over de veertigjarige ingenieur, die sinds 1998 bij Vredestein werkt als FEM-engineer. “Hij initieerde diverse nieuwe types van analyse binnen Vredestein, met uitstekende resultaten.” De Bruijn zelf ziet in de award het bewijs “dat je met passie en innovatie wel degelijk in staat bent om met een relatief klein Research & Development team op te boksen tegen de megabedrijven in de bandenindustrie.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding