Het Motorhuis koopt Citroën-dealer

Het Motorhuis heeft Noordegraaf’s Automobielbedrijf te Waddinxveen overgenomen. De activiteiten gaan naar Het Motorhuis in Gouda.

De activa en passiva en het Citroën dealer- en reparateurcontract zullen per 1 januari 2008 worden overgenomen. Noordegraaf heeft ook een Subaru dealer- en reparateurcontract maar dat gaat niet mee naar Het Motorhuis. Het Citroën dealer- en reparateurcontract wordt voortgezet vanuit de Motorhuis-vestiging in Gouda. Alle medewerkers van Noordegraaf gaan over naar Het Motorhuis. Met de uitbreiding van de Goudse regio ‘wordt een stap voorwaarts gemaakt’ met het versterken van de positie van Het Motorhuis als Citroën-dealer in de Randstad.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Het Motorhuis koopt Citroën-dealer - Automobielmanagement.nl

Het Motorhuis koopt Citroën-dealer

Het Motorhuis heeft Noordegraaf’s Automobielbedrijf te Waddinxveen overgenomen. De activiteiten gaan naar Het Motorhuis in Gouda.

De activa en passiva en het Citroën dealer- en reparateurcontract zullen per 1 januari 2008 worden overgenomen. Noordegraaf heeft ook een Subaru dealer- en reparateurcontract maar dat gaat niet mee naar Het Motorhuis. Het Citroën dealer- en reparateurcontract wordt voortgezet vanuit de Motorhuis-vestiging in Gouda. Alle medewerkers van Noordegraaf gaan over naar Het Motorhuis. Met de uitbreiding van de Goudse regio ‘wordt een stap voorwaarts gemaakt’ met het versterken van de positie van Het Motorhuis als Citroën-dealer in de Randstad.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding