Terberg verkoopt belang in Ford Utrecht

Terberg Beheer heeft zijn aandeel van vijftig procent in Terberg-Schakel Holding BV verkocht aan Schakel Beheer en Beleggingsmaatschappij.

Terberg-Schakel Holding is onder de naam Ford Utrecht actief met twee vestigingen in Leidsche-Rijn De Meern en Utrecht. Terberg-Schakel Holding werd in 2000 opgericht door Terberg Beheer en Schakel Beheer en Beleggingsmaatschappij. Directeur Alex Schakel van laatstgenoemde bedrijf noemt de aankoop van het aandelenbelang ‘een belangrijke stap’ voor zijn bedrijf dat al sinds 1924 Ford dealer is. Nadat Terberg had besloten dat dealerbedrijven geen kernactiviteiten meer zijn, was de beslissing voor Schakel om zelfstandig verder te gaan de meest logische. “Verdere integratie met de bestaande Ford-dealerschappen van Schakel in Schoonhoven en Krimpen a/d IJssel biedt ons bedrijf door schaalgrootte aanzienlijke voordelen in efficiency.” Met vier vestigingen zegt het bedrijf dit jaar 1350 nieuwe Fords te zullen verkopen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Terberg verkoopt belang in Ford Utrecht - Automobielmanagement.nl

Terberg verkoopt belang in Ford Utrecht

Terberg Beheer heeft zijn aandeel van vijftig procent in Terberg-Schakel Holding BV verkocht aan Schakel Beheer en Beleggingsmaatschappij.

Terberg-Schakel Holding is onder de naam Ford Utrecht actief met twee vestigingen in Leidsche-Rijn De Meern en Utrecht. Terberg-Schakel Holding werd in 2000 opgericht door Terberg Beheer en Schakel Beheer en Beleggingsmaatschappij. Directeur Alex Schakel van laatstgenoemde bedrijf noemt de aankoop van het aandelenbelang ‘een belangrijke stap’ voor zijn bedrijf dat al sinds 1924 Ford dealer is. Nadat Terberg had besloten dat dealerbedrijven geen kernactiviteiten meer zijn, was de beslissing voor Schakel om zelfstandig verder te gaan de meest logische. “Verdere integratie met de bestaande Ford-dealerschappen van Schakel in Schoonhoven en Krimpen a/d IJssel biedt ons bedrijf door schaalgrootte aanzienlijke voordelen in efficiency.” Met vier vestigingen zegt het bedrijf dit jaar 1350 nieuwe Fords te zullen verkopen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding