NDA wordt Bovag Autodealers

De naam NDA verdwijnt. Per 1 januari luidt de afdelingsnaam Bovag Autodealers.

Op die manier hoopt men meer profijt te trekken van de sterke naamsbekendheid (meer dan negentig procent) van Bovag. De NDA staat daarin overigens niet alleen, want alle afdelingen krijgen met ingang van 2008 een directe link naar de Bovag. Voorzitter Geert Vermeer wil al geruime tijd grotere zeggenschap voor de merkdealers binnen de Bovag. Dat zou meer recht doen aan hun positie binnen de brancheorganisatie. Verder stak het de NDA-voorzitter dat de ABA zich in haar reclamecampagne afzet tegen het dealerkanaal. Aan die onvrede wordt nu eveneens tegemoet gekomen: er zullen, meldt de NDA-uitgave Dealer Business, geen “conflicterende campagnes” meer komen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

NDA wordt Bovag Autodealers - Automobielmanagement.nl

NDA wordt Bovag Autodealers

De naam NDA verdwijnt. Per 1 januari luidt de afdelingsnaam Bovag Autodealers.

Op die manier hoopt men meer profijt te trekken van de sterke naamsbekendheid (meer dan negentig procent) van Bovag. De NDA staat daarin overigens niet alleen, want alle afdelingen krijgen met ingang van 2008 een directe link naar de Bovag. Voorzitter Geert Vermeer wil al geruime tijd grotere zeggenschap voor de merkdealers binnen de Bovag. Dat zou meer recht doen aan hun positie binnen de brancheorganisatie. Verder stak het de NDA-voorzitter dat de ABA zich in haar reclamecampagne afzet tegen het dealerkanaal. Aan die onvrede wordt nu eveneens tegemoet gekomen: er zullen, meldt de NDA-uitgave Dealer Business, geen “conflicterende campagnes” meer komen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding