Van Vloten dertig jaar Mazda-dealer

Mazda-dealer Van Vloten Car in Amsterdam-Noord is dertig jaar Mazda-dealer. Van de importeur kreeg het bedijf een Award.

Met deze Award symboliseert Mazda zijn ‘dankbaarheid’ voor de loyaliteit van de familie Van Vloten en hun team gedurende deze drie decennia. De speciale Mazda-Award werd op 9 januari tijdens de Nationale Dealerconventie van Mazda in Hart van Holland in Nijkerk uitgereikt aan Bas van Vloten. Hij ontving de ingelijste Award uit handen van Niek Hertsenberg , directeur van de Mazda-importeur. De dealer verdiende de onderscheiding ook vanwege zijn uitstekende bedrijfsprestaties en de inzet voor zijn klanten, wat leidt tot een indrukwekkende klanttevredenheid en een hoogstaande algehele kwaliteit van het dealerbedrijf.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Van Vloten dertig jaar Mazda-dealer - Automobielmanagement.nl

Van Vloten dertig jaar Mazda-dealer

Mazda-dealer Van Vloten Car in Amsterdam-Noord is dertig jaar Mazda-dealer. Van de importeur kreeg het bedijf een Award.

Met deze Award symboliseert Mazda zijn ‘dankbaarheid’ voor de loyaliteit van de familie Van Vloten en hun team gedurende deze drie decennia. De speciale Mazda-Award werd op 9 januari tijdens de Nationale Dealerconventie van Mazda in Hart van Holland in Nijkerk uitgereikt aan Bas van Vloten. Hij ontving de ingelijste Award uit handen van Niek Hertsenberg , directeur van de Mazda-importeur. De dealer verdiende de onderscheiding ook vanwege zijn uitstekende bedrijfsprestaties en de inzet voor zijn klanten, wat leidt tot een indrukwekkende klanttevredenheid en een hoogstaande algehele kwaliteit van het dealerbedrijf.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding