'Golf' is populairst op Marktplaats.nl

Automerken- en types zijn de meest gebruikte zoektermen van 2007 op Marktplaats.nl.

Maandelijks bezochten ruim een miljoen mensen de rubriek Auto’s op de verkoopsite. Marktplaats maakte donderdag de toptien van meest gebruikte zoektermen van 2007 bekend. Op het woord Golf werd vorig jaar het meest gezocht. ‘Gratis’ staat op de tweede plaats. BMW, Mercedes, Opel, Velgen, Cabrio en Diesel volgen. ‘Kast’ sluit de lijst met meest gebruikte zoektermen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

'Golf' is populairst op Marktplaats.nl - Automobielmanagement.nl

'Golf' is populairst op Marktplaats.nl

Automerken- en types zijn de meest gebruikte zoektermen van 2007 op Marktplaats.nl.

Maandelijks bezochten ruim een miljoen mensen de rubriek Auto’s op de verkoopsite. Marktplaats maakte donderdag de toptien van meest gebruikte zoektermen van 2007 bekend. Op het woord Golf werd vorig jaar het meest gezocht. ‘Gratis’ staat op de tweede plaats. BMW, Mercedes, Opel, Velgen, Cabrio en Diesel volgen. ‘Kast’ sluit de lijst met meest gebruikte zoektermen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding