De jaarlijkse uitreiking van Top Dealer Awards is één van de instrumenten om uitzonderlijke topprestaties van Kia-dealers te belonen. De Top Dealer Awards stuwen het kwaliteitsniveau verder omhoog omdat de resultaten van voorgaande jaren het uitgangspunt zijn voor de lopende competitie. De Awards die op 7 januari 2008 zijn uitgereikt, hebben betrekking op de prestaties van Kia dealers in 2007. De tien dealers die een Top Dealer Award kunnen ophangen zijn: Kia Den Bosch Den Bosch Autobedrijf G. Braber Ede Leerentveld Auto’s Zwolle Autobedrijf Van Muijlwijk Schelluinen Automobielbedrijf Jo ten Oever Nuth Autobedrijf Romme Etten-Leur Garagebedrijf Weesepoel Ten Boer Autobedrijf Jan van Werkhoven Houten Autobedrijf Wolters IJsselstein Autobedrijf Van Zessen Lexmond

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding