Overname Olyslager via management buy-out

Olyslager Organisation is vanaf 1 januari verzelfstandigd, middels een management buy-out door Louis Ploegmakers (Managing Director) en Harald Oosting (Sales Director).

Na de verzelfstandiging van Olyslager gaat Eurotax Nederland opereren vanuit een Benelux-platform. Beide organisaties blijven nauw samenwerken, mede gezien de toepasbaarheid van elkaars informatie. Olyslager opereerde sinds 2002 onder de vlag van de EurotaxGlass’s groep. Het bedrijf bestaat ruim zestig jaar en is ’s werelds grootste dataleverancier voor de olie-industrie. De informatie wordt onder meer geleverd op cd, in boekvorm, op websites en met het eigen programma ‘Olyslager LIS’. Eurotax Nederland blijft onderdeel van de EurotaxGlass’s groep, die internationaal leverancier is van systemen voor restwaardemanagement, autotechnische informatie en data voor schadecalculatie. Het werkplaatsinformatiesysteem EGIS blijft onderdeel van Eurotax Nederland. De Nederlandse vestiging van Eurotax zal aangestuurd worden door Marc Nederveen, die sinds vijf jaar in dienst is van de firma. De opschaling naar Benelux-niveau moet leiden tot meer synergie en commerciële slagkracht.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Overname Olyslager via management buy-out - Automobielmanagement.nl

Overname Olyslager via management buy-out

Olyslager Organisation is vanaf 1 januari verzelfstandigd, middels een management buy-out door Louis Ploegmakers (Managing Director) en Harald Oosting (Sales Director).

Na de verzelfstandiging van Olyslager gaat Eurotax Nederland opereren vanuit een Benelux-platform. Beide organisaties blijven nauw samenwerken, mede gezien de toepasbaarheid van elkaars informatie. Olyslager opereerde sinds 2002 onder de vlag van de EurotaxGlass’s groep. Het bedrijf bestaat ruim zestig jaar en is ’s werelds grootste dataleverancier voor de olie-industrie. De informatie wordt onder meer geleverd op cd, in boekvorm, op websites en met het eigen programma ‘Olyslager LIS’. Eurotax Nederland blijft onderdeel van de EurotaxGlass’s groep, die internationaal leverancier is van systemen voor restwaardemanagement, autotechnische informatie en data voor schadecalculatie. Het werkplaatsinformatiesysteem EGIS blijft onderdeel van Eurotax Nederland. De Nederlandse vestiging van Eurotax zal aangestuurd worden door Marc Nederveen, die sinds vijf jaar in dienst is van de firma. De opschaling naar Benelux-niveau moet leiden tot meer synergie en commerciële slagkracht.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding