De Russische Snoras-bankier heeft dertig procent van de aandelen en zei voor de lange termijn in Spyker te zitten. Spyker verwacht binnen veertien dagen een nieuwe COO en een nieuwe CFO benoemen. Aanstaande vrijdag komt Spyker met een update over het vierde kwartaal 2007. In het midden van dit jaar zal de Spyker C8 LWB in productie nemen. Volgens Muller gaat het om meer dan een facelift. Op de Salon van Genève zal Spyker met vier auto’s present zijn. Wie de nieuwe SSUV gaat maken is nog niet zeker. Muller verwacht binnen enkele maanden een beslissing. "Dat zou Karmann of Coventry Prototype Panels kunnen zijn, maar we kijken ook naar Amerika, omdat we meer onderdelen in dollarlanden willen aanschaffen." Vladimir Antonov (zie foto), de nieuwe voorzitter van de Raad van Commissarissen, stak via zijn Snoras-bank 34,5 miljoen euro in Spyker. Hij heeft twee Spykers in bestelling staan.