ASV Veghel komende jaar Dé werkplaats van Nederland

ASV Automobielbedrijven uit Veghel mag zich komend jaar 'Dé werkplaats van Nederland' noemen op het gebied van hygiëne, representatie, milieu en veiligheid.

Tijdens de drukbezochte Award-uitreiking ontving ASV Automobielbedrijven een grote wisselbokaal en enkele prijzen. De winnaar liet 155 deelnemers achter zich door het hoogst te scoren op het gebied van hygiëne, veiligheid, representatie en milieu. Bovendien heeft ASV een prettige werkomgeving gecreëerd voor het technisch personeel. Dit houdt volgens de jury in dat alle voorzieningen om goed te kunnen werken binnen handbereik zijn. Op de tweede plaats eindigde de winnaar van vorig jaar, Volvo Harrie Arendsen uit Doetinchem. Autoservice Snoodijk veroverde als onafhankelijk autobedrijf de derde plaats. Dé werkplaats van Nederland is een initiatief van Lavans, adviseur in kledingbeheer en hygiënesystemen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

ASV Veghel komende jaar Dé werkplaats van Nederland - Automobielmanagement.nl

ASV Veghel komende jaar Dé werkplaats van Nederland

ASV Automobielbedrijven uit Veghel mag zich komend jaar 'Dé werkplaats van Nederland' noemen op het gebied van hygiëne, representatie, milieu en veiligheid.

Tijdens de drukbezochte Award-uitreiking ontving ASV Automobielbedrijven een grote wisselbokaal en enkele prijzen. De winnaar liet 155 deelnemers achter zich door het hoogst te scoren op het gebied van hygiëne, veiligheid, representatie en milieu. Bovendien heeft ASV een prettige werkomgeving gecreëerd voor het technisch personeel. Dit houdt volgens de jury in dat alle voorzieningen om goed te kunnen werken binnen handbereik zijn. Op de tweede plaats eindigde de winnaar van vorig jaar, Volvo Harrie Arendsen uit Doetinchem. Autoservice Snoodijk veroverde als onafhankelijk autobedrijf de derde plaats. Dé werkplaats van Nederland is een initiatief van Lavans, adviseur in kledingbeheer en hygiënesystemen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding