Lets investeringsfonds neemt belang in Spyker

Het Letse investeringsfonds Gemini Investment Fund heeft een belang van 11,9 procent genomen in Spyker Cars.

Dat blijkt vandaag 5 februari uit een melding bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM), zo meldt het ANP. Het belang is op 30 januari bij de AFM gemeld. Het investeringsfonds had niet eerder een belang gemeld in de Zeewoldse sportwagenfabrikant. Spyker is op het moment bezig met de herfinanciering van het bedrijf, na vrijwel het hele jaar 2007 te hebben geleden onder geruchten over financiële problemen. De Litouwse bank Snoras is het concern te hulp geschoten met een lening van ongeveer zestien miljoen euro.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Lets investeringsfonds neemt belang in Spyker - Automobielmanagement.nl

Lets investeringsfonds neemt belang in Spyker

Het Letse investeringsfonds Gemini Investment Fund heeft een belang van 11,9 procent genomen in Spyker Cars.

Dat blijkt vandaag 5 februari uit een melding bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM), zo meldt het ANP. Het belang is op 30 januari bij de AFM gemeld. Het investeringsfonds had niet eerder een belang gemeld in de Zeewoldse sportwagenfabrikant. Spyker is op het moment bezig met de herfinanciering van het bedrijf, na vrijwel het hele jaar 2007 te hebben geleden onder geruchten over financiële problemen. De Litouwse bank Snoras is het concern te hulp geschoten met een lening van ongeveer zestien miljoen euro.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding