De aan te trekken mensen zullen deel gaan uitmaken van het internationale ontwikkelingsteam. De betreffende fabrikant zit in de afrondende fase van een compleet nieuw model, dat momenteel uitvoerig wordt getest. Veel werkzaamheden die de nieuwe TTA-medewerkers gaan uitvoeren zijn gelieerd aan auto-elektronica, datacommunicatie en canbustechnologie. De zoektocht draait dan ook om autotechnici met een hts-achtergrond (of een vergelijkbare opleiding) en “een pioniersmentaliteit”. Voor hen ontstaat een kans om zich te bewijzen in de internationale auto-industrie. Alex Swagemakers, Directeur van TTA International: “Het accent zal liggen op het traceren van onvolkomenheden in de prototypes, evalueren en diagnosticeren van de problematiek en uiteraard het aandragen van de juiste technologische oplossingen. De internationale marktintroductie van dit nieuwe model moet nog dit jaar plaats vinden. Daardoor staat er behoorlijk wat tijdsdruk op het testen van de prototypes en de subsystemen.” TTA International bezorgt de gezochte system diagnose engineers gratis huisvesting in Duitsland, vergoedt alle gereden kilometers en biedt naar eigen zeggen een “riante buitenlandvergoeding”. Meer informatie: www.mijnnieuwewerkplek.nl

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding