Tijdens de diploma-uitreiking op 13 februari voor de opleiding Autotechniek van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) ontving student Laura Luijten de Vehicle Dynamic prijs 2008 uit handen van Iginio Voorhorst. Hij is commercieel en R&D directeur van VB-Airsuspension uit Varsseveld. Met deze prijs onderstreept VB-Airsuspension de goede samenwerking met de HAN en wil het studenten op het gebied van voertuigdynamica stimuleren. De Vehicle Dynamic prijs bestaat uit een oorkonde en een geldprijs van vijfhonderd euro en is bedoeld voor studenten die zich tijdens het afstuderen onderscheiden op het gebied van voertuigdynamica. Laura Luijten voerde haar afstudeeropdracht uit bij Toyota Motorsport GmbH in Keulen. In opdracht van Toyota hield zij zich bezig met temperatuurontwikkelingen in de banden van een Formule 1 raceauto tijdens diverse manoeuvres, waardoor karakteristieken van de auto beter voorspelbaar zijn. Haar rapport oogstte veel lof bij zowel Toyota Motorsport als bij de begeleidende docenten van Laura. Geheel in overeenstemming hiermee werd de afstudeeropdracht uiteindelijk gewaardeerd met het cijfer 9. VB-Airsuspension BV uit Varsseveld is marktleider in Europa als fabrikant van luchtveringsystemen voor bijna elk merk en type lichte bedrijfswagen. De samenwerking tussen VB-Airsuspension en de opleiding Autotechniek van de HAN bestaat al jaren. Regelmatig worden stagiairs en afstudeerders bij het bedrijf geplaatst en omgekeerd worden regelmatig opdrachten door het HAN-lectoraat Mobiliteitstechnologie voor het bedrijf uitgevoerd.