Spyker schiet omhoog op beurs

Op Euronext Amsterdam heeft het aandeel Spyker Cars woensdag 27 februari tot 51,2 procent hoger genoteerd op 8,15 euro.

Maar de koers zakte ook weer wat terug. Omstreeks 14.40 uur noteerde Spyker nog 26,5 procent hoger op 6,82 euro. Dat meldt de Financiële Telegraaf. Op dat moment gaan er bijna 290 duizend stukken om in het aandeel, tegen een gemiddeld dagvolume van ruim 35 duizend over de afgelopen maand. De koersontwikkeling is ook bij Spyker opgevallen. Een woordvoerder van de onderneming stelt desgevraagd tegenover Betten niet te weten waarom het aandeel zoveel in waarde toeneemt. De Autoriteit Financiele Markten (AFM) geeft aan ‘op de hoogte’ te zijn van de koerssprong van Spyker Cars. De forse koerssprong betekent ‘niet automatisch’ dat de handel wordt stilgelegd. Dat hangt af van de omstandigheden. Ook handelaren hebben vooralsnog geen verklaring voor de stijging van het aandeel. Dinsdag maakte het aandeel ook al een opvallende koersstijging mee. Het fonds sloot uiteindelijk 13,95 procent hoger op 5,39 euro.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Spyker schiet omhoog op beurs - Automobielmanagement.nl

Spyker schiet omhoog op beurs

Op Euronext Amsterdam heeft het aandeel Spyker Cars woensdag 27 februari tot 51,2 procent hoger genoteerd op 8,15 euro.

Maar de koers zakte ook weer wat terug. Omstreeks 14.40 uur noteerde Spyker nog 26,5 procent hoger op 6,82 euro. Dat meldt de Financiële Telegraaf. Op dat moment gaan er bijna 290 duizend stukken om in het aandeel, tegen een gemiddeld dagvolume van ruim 35 duizend over de afgelopen maand. De koersontwikkeling is ook bij Spyker opgevallen. Een woordvoerder van de onderneming stelt desgevraagd tegenover Betten niet te weten waarom het aandeel zoveel in waarde toeneemt. De Autoriteit Financiele Markten (AFM) geeft aan ‘op de hoogte’ te zijn van de koerssprong van Spyker Cars. De forse koerssprong betekent ‘niet automatisch’ dat de handel wordt stilgelegd. Dat hangt af van de omstandigheden. Ook handelaren hebben vooralsnog geen verklaring voor de stijging van het aandeel. Dinsdag maakte het aandeel ook al een opvallende koersstijging mee. Het fonds sloot uiteindelijk 13,95 procent hoger op 5,39 euro.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding