Van+Van is dood, leve ATP Agency

Communicatiebureau Van+Van, onder meer uitgever van sponsored magazines en organisator van persintroducties, verliest zijn naam.

Het bureau werd in 2005 overgenomen door The Advanced Travel Partner, een van de grootste organisaties van zakelijke reizen en evenementen. Dit ATP walst nu ook over de naam heen. De twee Van’s uit de namen van de oprichters worden weggevaagd. De ene Van was van Ric van Kempen, de andere van Vincent van Dantzig. Het bureau heet vanaf 1 april ATP Agency. De evenemententak van Van+Van integreert met de afdeling Events & Experiences van ATP op Schiphol-Rijk, aldus ReclameWeek. Klanten en leveranciers van Van+Van houden hun vaste contactpersonen. De vestigingsplaats in Maarssen blijft.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Van+Van is dood, leve ATP Agency - Automobielmanagement.nl

Van+Van is dood, leve ATP Agency

Communicatiebureau Van+Van, onder meer uitgever van sponsored magazines en organisator van persintroducties, verliest zijn naam.

Het bureau werd in 2005 overgenomen door The Advanced Travel Partner, een van de grootste organisaties van zakelijke reizen en evenementen. Dit ATP walst nu ook over de naam heen. De twee Van’s uit de namen van de oprichters worden weggevaagd. De ene Van was van Ric van Kempen, de andere van Vincent van Dantzig. Het bureau heet vanaf 1 april ATP Agency. De evenemententak van Van+Van integreert met de afdeling Events & Experiences van ATP op Schiphol-Rijk, aldus ReclameWeek. Klanten en leveranciers van Van+Van houden hun vaste contactpersonen. De vestigingsplaats in Maarssen blijft.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding