Stern Groep heeft samenwerking met DCFS uitgebreid

Het gaat om de voorraadfinanciering van alle occasions van Stern Groep. Het totale financieringsarrangement komt daarmee op ruim honderd miljoen euro.

De directeuren Van der Kwast (Stern, rechts op de foto) en Derks (DaimlerChrysler Financial Services) hebben de verdere samenwerking officieel bekrachtigd. De ‘stabiele systemen, de betrouwbare processen en de flexibele houding van DCFS’ zijn voor Stern de redenen om de samenwerking verder uit te bouwen’, aldus het bedrijf. DaimlerChrysler Financial Services is de lease-, financierings- en verzekeringsmaatschappij van de merken Mercedes-Benz, Chrysler, Jeep, Dodge en Smart. Het bedrijf heeft vestigingen in zo’n veertig landen is het één van de grootste aanbieders op het gebied van financiële dienstverlening van de wereld.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Stern Groep heeft samenwerking met DCFS uitgebreid - Automobielmanagement.nl

Stern Groep heeft samenwerking met DCFS uitgebreid

Het gaat om de voorraadfinanciering van alle occasions van Stern Groep. Het totale financieringsarrangement komt daarmee op ruim honderd miljoen euro.

De directeuren Van der Kwast (Stern, rechts op de foto) en Derks (DaimlerChrysler Financial Services) hebben de verdere samenwerking officieel bekrachtigd. De ‘stabiele systemen, de betrouwbare processen en de flexibele houding van DCFS’ zijn voor Stern de redenen om de samenwerking verder uit te bouwen’, aldus het bedrijf. DaimlerChrysler Financial Services is de lease-, financierings- en verzekeringsmaatschappij van de merken Mercedes-Benz, Chrysler, Jeep, Dodge en Smart. Het bedrijf heeft vestigingen in zo’n veertig landen is het één van de grootste aanbieders op het gebied van financiële dienstverlening van de wereld.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding