Reynolds neemt Bogaarts Groep over

Reynolds and Reynolds heeft na UCS nu ook de Bogaarts Groep overgenomen.

Bogaarts wordt nu gefuseerd met UCS, Universal Computer Systems, en de nieuwe organisatie krijgt de naam Reynolds and Reynolds. De organisatie zal verder gaan onder de naam Reynolds and Reynolds en zal zijn activiteiten gaan voeren vanuit Zevenaar, ondersteund met een vestiging in België voor de klanten in België en Luxemburg. Het dms-pakket WinCar van Bogaarts is gebaseerd op Windows. Het is endorsed voor een groot aantal fabrikanten, waaronder Ford, Daihatsu, Kia, Nissan, Renault, Skoda, Seat en Toyota. Behalve een dealermanagementsysteem voor personenwagens biedt Bogaarts ook oplossingen voor bedrijfswagens, motorfietsen, schadeherstelketens, onderhoudsinstellingen en wagenparkbeheerders. Bogaarts heeft in de afgelopen jaren een aanzienlijk marktaandeel opgebouwd binnen al deze segmenten, aldus het bericht. Gedurende de afgelopen jaren heeft Reynolds een gedegen marktaandeel verworven in Europa via de acquisitie van vooraanstaande dms-leveranciers. Naast de Benelux heeft Reynolds een aanzienlijk aantal automotive klanten in Frankrijk, Duitsland, Spanje en Engeland. “Onze kennis en ervaring is van cruciaal belang bij de ondersteuning van onze klanten,” zegt Hein Nederveen, managing director voor Europa van Reynolds. Bogaarts is een goede aanvulling op onze huidige produkten en marktaandeel. Ze leveren geavanceerde software die de dealers een belangrijk voordeel kan opleveren. Dit past uitstekend binnen de Reynolds filosofie.” Directeur Nederveen geeft aan dat Reynolds de huidige Bogaarts-klanten zal blijven ondersteunen en ernaar zal streven de implementatie van nieuwe functionaliteit nog sneller op te leveren. Reynolds and Reynolds ondersteunt dealers in de verkoop van auto’s en het onderhouden van hun klanten sinds 1927. Op dit moment zouden meer dan twintigduizend dealers klant zijn bij Reynolds. Het hoofdkantoor van Reynolds is in Dayton en in Zevenaar bevindt zich het hoofdkantoor voor Europa en de Benelux. www.reyrey.com

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reynolds neemt Bogaarts Groep over - Automobielmanagement.nl

Reynolds neemt Bogaarts Groep over

Reynolds and Reynolds heeft na UCS nu ook de Bogaarts Groep overgenomen.

Bogaarts wordt nu gefuseerd met UCS, Universal Computer Systems, en de nieuwe organisatie krijgt de naam Reynolds and Reynolds. De organisatie zal verder gaan onder de naam Reynolds and Reynolds en zal zijn activiteiten gaan voeren vanuit Zevenaar, ondersteund met een vestiging in België voor de klanten in België en Luxemburg. Het dms-pakket WinCar van Bogaarts is gebaseerd op Windows. Het is endorsed voor een groot aantal fabrikanten, waaronder Ford, Daihatsu, Kia, Nissan, Renault, Skoda, Seat en Toyota. Behalve een dealermanagementsysteem voor personenwagens biedt Bogaarts ook oplossingen voor bedrijfswagens, motorfietsen, schadeherstelketens, onderhoudsinstellingen en wagenparkbeheerders. Bogaarts heeft in de afgelopen jaren een aanzienlijk marktaandeel opgebouwd binnen al deze segmenten, aldus het bericht. Gedurende de afgelopen jaren heeft Reynolds een gedegen marktaandeel verworven in Europa via de acquisitie van vooraanstaande dms-leveranciers. Naast de Benelux heeft Reynolds een aanzienlijk aantal automotive klanten in Frankrijk, Duitsland, Spanje en Engeland. “Onze kennis en ervaring is van cruciaal belang bij de ondersteuning van onze klanten,” zegt Hein Nederveen, managing director voor Europa van Reynolds. Bogaarts is een goede aanvulling op onze huidige produkten en marktaandeel. Ze leveren geavanceerde software die de dealers een belangrijk voordeel kan opleveren. Dit past uitstekend binnen de Reynolds filosofie.” Directeur Nederveen geeft aan dat Reynolds de huidige Bogaarts-klanten zal blijven ondersteunen en ernaar zal streven de implementatie van nieuwe functionaliteit nog sneller op te leveren. Reynolds and Reynolds ondersteunt dealers in de verkoop van auto’s en het onderhouden van hun klanten sinds 1927. Op dit moment zouden meer dan twintigduizend dealers klant zijn bij Reynolds. Het hoofdkantoor van Reynolds is in Dayton en in Zevenaar bevindt zich het hoofdkantoor voor Europa en de Benelux. www.reyrey.com

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding