Subaru Service zaterdag succesvol

De ‘Subaru Service zaterdag’ leverde veertienhonderd bezoeken aan de dealer op.

Het betrof een landelijke dag voor de dealers, waar de  Subaru-eigenaar zijn auto kon laten inspecteren en gebruikmaken van speciale aanbiedingen voor accessoires. De opkomst was groot: zo’n veertienhonderd Subaru-rijders, ofwel tien procent van alle aangeschreven contacten, bracht een bezoek aan één van de dealers.   Omdat de dag slechts een simpele organisatie vereist en er weinig kosten mee gemoeid zijn, wordt hij volgend jaar weer georganiseerd, aldus de importeur.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Subaru Service zaterdag succesvol - Automobielmanagement.nl

Subaru Service zaterdag succesvol

De ‘Subaru Service zaterdag’ leverde veertienhonderd bezoeken aan de dealer op.

Het betrof een landelijke dag voor de dealers, waar de  Subaru-eigenaar zijn auto kon laten inspecteren en gebruikmaken van speciale aanbiedingen voor accessoires. De opkomst was groot: zo’n veertienhonderd Subaru-rijders, ofwel tien procent van alle aangeschreven contacten, bracht een bezoek aan één van de dealers.   Omdat de dag slechts een simpele organisatie vereist en er weinig kosten mee gemoeid zijn, wordt hij volgend jaar weer georganiseerd, aldus de importeur.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding