Cars4Export.eu naar Amsterdam verhuisd

Vanaf 10 april heeft internetbedrijf Cars4Export.eu de deuren van haar nieuwe vestiging geopend in de hoofdstad. internationaal spreekt Amsterdam nu eenmaal meer aanspreekt dan Wijchen, aldus het bedrijf.

Gerhard Prent, de kersverse directeur voor Nederland en Robbert Vijgeboom (directeur export) van Cars4Export hebben de eerste stap gezet om het internetportaal internationaal meer herkenbaar te maken. Dit door zich te vestigen op de Chris Lebeaustraat 5 in Amsterdam. Vijgeboom legt uit dat hij bij de gesprekken over Cars4Export.eu in bijvoorbeeld Roemenië en in Rusland steeds moest uitleggen dat het bedrijf in Wijchen gevestigd was.            Om de nieuwe diensten en introductie van de nieuwe internetsite sneller te verwezenlijken heeft Cars4Export.eu zijn verkoopteam uitgebreid met een account manager, namelijk Gideon Budding (foto). Hij deed ervaring op met het adviseren van dealers op het gebied van internet. Budding (35) startte zijn loopbaan bij de KPN en werkte voor de occasionsite van De Telegraaf en voor het RAAST-team van Autodata Nederland. Prent komt ook van Autodata Nederland.  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Cars4Export.eu naar Amsterdam verhuisd - Automobielmanagement.nl

Cars4Export.eu naar Amsterdam verhuisd

Vanaf 10 april heeft internetbedrijf Cars4Export.eu de deuren van haar nieuwe vestiging geopend in de hoofdstad. internationaal spreekt Amsterdam nu eenmaal meer aanspreekt dan Wijchen, aldus het bedrijf.

Gerhard Prent, de kersverse directeur voor Nederland en Robbert Vijgeboom (directeur export) van Cars4Export hebben de eerste stap gezet om het internetportaal internationaal meer herkenbaar te maken. Dit door zich te vestigen op de Chris Lebeaustraat 5 in Amsterdam. Vijgeboom legt uit dat hij bij de gesprekken over Cars4Export.eu in bijvoorbeeld Roemenië en in Rusland steeds moest uitleggen dat het bedrijf in Wijchen gevestigd was.            Om de nieuwe diensten en introductie van de nieuwe internetsite sneller te verwezenlijken heeft Cars4Export.eu zijn verkoopteam uitgebreid met een account manager, namelijk Gideon Budding (foto). Hij deed ervaring op met het adviseren van dealers op het gebied van internet. Budding (35) startte zijn loopbaan bij de KPN en werkte voor de occasionsite van De Telegraaf en voor het RAAST-team van Autodata Nederland. Prent komt ook van Autodata Nederland.  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding