Fivan weer volledig Alfa Romeo-dealer

Fivan Auto Maassluis is vanaf morgen, 23 april, weer terug als volledig Alfa Romeo-dealer voor Maassluis en omstreken.

Het bedrijf was tot en met 2004 Alfa Romeo-dealer, om daarna over te stappen naar Subaru. Daarnaast bleef Fivan servicedealer voor Alfa Romeo. Uit onvrede over de gang van zaken bij Subaru echter besloot het management in Maassluis weer te opteren voor een volledig dealerschap van Alfa Romeo. En dat is nu gelukt. “We zijn ontzettend trots dat we weer volledig dealer van Alfa Romeo zijn”, zegt verkoopleider Pieter Dekkers.”We laten het servicedealerschap achter ons en zijn nu weer volledig dealerbedrijf van ons schitterende merk. Daar blijkt het vertrouwen van de importeur uit, net zoals wij vertrouwen op de kracht van het merk en zijn toekomst.” Fivan Auto Maassluis wijdt komend weekeinde een feestelijke opening aan het hernieuwde dealerschap.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Fivan weer volledig Alfa Romeo-dealer - Automobielmanagement.nl

Fivan weer volledig Alfa Romeo-dealer

Fivan Auto Maassluis is vanaf morgen, 23 april, weer terug als volledig Alfa Romeo-dealer voor Maassluis en omstreken.

Het bedrijf was tot en met 2004 Alfa Romeo-dealer, om daarna over te stappen naar Subaru. Daarnaast bleef Fivan servicedealer voor Alfa Romeo. Uit onvrede over de gang van zaken bij Subaru echter besloot het management in Maassluis weer te opteren voor een volledig dealerschap van Alfa Romeo. En dat is nu gelukt. “We zijn ontzettend trots dat we weer volledig dealer van Alfa Romeo zijn”, zegt verkoopleider Pieter Dekkers.”We laten het servicedealerschap achter ons en zijn nu weer volledig dealerbedrijf van ons schitterende merk. Daar blijkt het vertrouwen van de importeur uit, net zoals wij vertrouwen op de kracht van het merk en zijn toekomst.” Fivan Auto Maassluis wijdt komend weekeinde een feestelijke opening aan het hernieuwde dealerschap.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding