Nieuw pand voor Gebr. Ferwerda

Automaterialenleverancier Gebr. Ferwerda viert dit jaar zijn 75-jarig jubileum maar de toekomst is daarbij speerpunt. Na de zomer gaat de nieuwe website in de lucht en in het najaar opent het bedrijf een nieuw pand aan de autoboulevard in Dokkum.

In 1933 begon het bedrijf met één medewerker (Dirk Ferwerda) en één vestiging in Dokkum. Tegenwoordig heeft Gebr. Ferwerda ruim honderd medewerkers en negen vestigingen in Friesland, Overijssel, Drenthe en Flevoland. De derde generatie staat inmiddels aan het roer.   Gebr. Ferwerda is als groothandel actief in de verkoop van automaterialen, gereedschappen, auto- en industriële lakken, truckmaterialen, garage-equipment en industriële producten. Bovendien beschikt het bedrijf over eigen reparatiewerkplaatsen. Gebr. Ferwerda richt zich op de professionele gebruiker in de autobranche, schadeherstel, transport, industrie, scheepvaart en –bouw en overheden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuw pand voor Gebr. Ferwerda - Automobielmanagement.nl

Nieuw pand voor Gebr. Ferwerda

Automaterialenleverancier Gebr. Ferwerda viert dit jaar zijn 75-jarig jubileum maar de toekomst is daarbij speerpunt. Na de zomer gaat de nieuwe website in de lucht en in het najaar opent het bedrijf een nieuw pand aan de autoboulevard in Dokkum.

In 1933 begon het bedrijf met één medewerker (Dirk Ferwerda) en één vestiging in Dokkum. Tegenwoordig heeft Gebr. Ferwerda ruim honderd medewerkers en negen vestigingen in Friesland, Overijssel, Drenthe en Flevoland. De derde generatie staat inmiddels aan het roer.   Gebr. Ferwerda is als groothandel actief in de verkoop van automaterialen, gereedschappen, auto- en industriële lakken, truckmaterialen, garage-equipment en industriële producten. Bovendien beschikt het bedrijf over eigen reparatiewerkplaatsen. Gebr. Ferwerda richt zich op de professionele gebruiker in de autobranche, schadeherstel, transport, industrie, scheepvaart en –bouw en overheden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding