MAN scoort weer hoger

De MAN-groep heeft wederom zowel omzet als resultaat verder weten op te schroeven.

 In het eerste kwartaal van dit jaar kon ten opzichte van dezelfde periode van 2007 een omzettoename van zestien procent worden genoteerd tot een totaalbedrag van 3,8 miljard euro. De orderportefeuille werd acht procent dikker en kwam daarmee uit op 5,2 miljard. Het bedrijfsresultaat steeg met niet minder dan 43 procent tot 455 miljoen. En het ros-cijfer nam toe van 9,6 tot 11,9 procent. Voor het hele jaar 2008 wordt gerekend op een omzetstijging ruim tien procent, wat een omzet van zeventien miljard euro zou betekenen.  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

MAN scoort weer hoger - Automobielmanagement.nl

MAN scoort weer hoger

De MAN-groep heeft wederom zowel omzet als resultaat verder weten op te schroeven.

 In het eerste kwartaal van dit jaar kon ten opzichte van dezelfde periode van 2007 een omzettoename van zestien procent worden genoteerd tot een totaalbedrag van 3,8 miljard euro. De orderportefeuille werd acht procent dikker en kwam daarmee uit op 5,2 miljard. Het bedrijfsresultaat steeg met niet minder dan 43 procent tot 455 miljoen. En het ros-cijfer nam toe van 9,6 tot 11,9 procent. Voor het hele jaar 2008 wordt gerekend op een omzetstijging ruim tien procent, wat een omzet van zeventien miljard euro zou betekenen.  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding