Stern pleit voor sociaal-economisch effectrapportage

Stern doet verder een oproep aan de politiek in zijn jaarverslag over 2007 dat vandaag, 25 april, verschijnt. Het bedrijf maant tot grotere zorgvuldigheid in de besluitvorming.

‘De overheid neemt maatregelen die de autobranche en de autorijder direct raken hoewel de gevolgen daarvan vaak niet te zijn overzien. Daarom moet er bij de besluitvorming niet alleen een milieueffectrapportage worden uitgevoerd maar ook een sociaal- economisch effectrapportage, waarin de belangen van alle betrokken groeperingen, ondernemingen, klanten, werknemers, toeleveranciers en de overheid zelf worden meegewogen,’ aldus de woorden van Stern. Stern Groep heeft de overname van Volkswagen/Audi-dealer Pouw in Zaandam en servicedealer De Vries en Van Slooten in Amsterdam-Noord afgerond. Dat meldt het concern in het persbericht. De twee vestigingen worden toegevoegd aan Heron Auto, het onderdeel van Stern dat de merken Volkswagen en Audi voert. Ook meldt het bedrijf dat SternLease twee kleine leasemaatschappijen heeft overgenomen waarmee de totale leasevloot is uitgebreid tot 4.750 voertuigen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Stern pleit voor sociaal-economisch effectrapportage - Automobielmanagement.nl

Stern pleit voor sociaal-economisch effectrapportage

Stern doet verder een oproep aan de politiek in zijn jaarverslag over 2007 dat vandaag, 25 april, verschijnt. Het bedrijf maant tot grotere zorgvuldigheid in de besluitvorming.

‘De overheid neemt maatregelen die de autobranche en de autorijder direct raken hoewel de gevolgen daarvan vaak niet te zijn overzien. Daarom moet er bij de besluitvorming niet alleen een milieueffectrapportage worden uitgevoerd maar ook een sociaal- economisch effectrapportage, waarin de belangen van alle betrokken groeperingen, ondernemingen, klanten, werknemers, toeleveranciers en de overheid zelf worden meegewogen,’ aldus de woorden van Stern. Stern Groep heeft de overname van Volkswagen/Audi-dealer Pouw in Zaandam en servicedealer De Vries en Van Slooten in Amsterdam-Noord afgerond. Dat meldt het concern in het persbericht. De twee vestigingen worden toegevoegd aan Heron Auto, het onderdeel van Stern dat de merken Volkswagen en Audi voert. Ook meldt het bedrijf dat SternLease twee kleine leasemaatschappijen heeft overgenomen waarmee de totale leasevloot is uitgebreid tot 4.750 voertuigen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding