Nieuw vakblad voor transportbranche bij RAI Langfords

Vakbladenuitgeverij RAI Langfords, volle dochter van Amsterdam RAI, heeft een nieuw blad op de markt gebracht. Het is BW, een maandblad voor transport en materieel.

BW is volgens de uitgever bedoeld voor management en directie in de truck- en transportsector en zou ‘een nieuw geluid’ brengen. BW richt zich specifiek op de manager. BW is afgeleid van b edrijfs w agen of b ig w heels en brengt elke maand afwisselend dossiers over wetgeving, milieu, infrastructuur en innovatieve bedrijven. De ondernemer staat in deze dossiers centraal. Het redactieteam van BW bestaat uit Djamila Zon (30, hoofdredacteur), Floor Vink (21, redacteur) en Pieter Visscher (37, redacteur).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuw vakblad voor transportbranche bij RAI Langfords - Automobielmanagement.nl

Nieuw vakblad voor transportbranche bij RAI Langfords

Vakbladenuitgeverij RAI Langfords, volle dochter van Amsterdam RAI, heeft een nieuw blad op de markt gebracht. Het is BW, een maandblad voor transport en materieel.

BW is volgens de uitgever bedoeld voor management en directie in de truck- en transportsector en zou ‘een nieuw geluid’ brengen. BW richt zich specifiek op de manager. BW is afgeleid van b edrijfs w agen of b ig w heels en brengt elke maand afwisselend dossiers over wetgeving, milieu, infrastructuur en innovatieve bedrijven. De ondernemer staat in deze dossiers centraal. Het redactieteam van BW bestaat uit Djamila Zon (30, hoofdredacteur), Floor Vink (21, redacteur) en Pieter Visscher (37, redacteur).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding