Autobedrijf Peeten veertig jaar Mazda-dealer

Automobielbedrijf Peeten in Baarlo is deze maand veertig jaar dealer van Mazda. Peeten is ook de oudste Mazda-dealer van Nederland.

Het bedrijf kreeg een speciale award van Rolf Lauret, president van AutoBinck Holding, het moederbedrijf van de importeur. Jan en Wien Peeten waren er, en hun ouders Piet en Nies Peeten. En natuurlijk baas Niek Hertsenberg van Mazda-importeur Auto Palace-de Binckhorst. De familie Peeten kreeg ook een schilderij van de importeur. Na afloop van de ceremonie maakten de feestgangers een tour langs vijf kastelen in de regio Baarlo in de allereerste Mazda die in Nederland werd besteld door een Mazda-dealer, een donkerrode Mazda B 1500, bouwjaar 1967. De auto werd door Piet Peeten in 1968 verkocht en een aantal jaren later weer ingeruild op een nieuwe Mazda. De jaren daarna heeft Nies Peeten, de moeder van Jan en Wien, de auto nog jarenlang in gebruik gehad. Met de beide jongens op de achterbank.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Autobedrijf Peeten veertig jaar Mazda-dealer - Automobielmanagement.nl

Autobedrijf Peeten veertig jaar Mazda-dealer

Automobielbedrijf Peeten in Baarlo is deze maand veertig jaar dealer van Mazda. Peeten is ook de oudste Mazda-dealer van Nederland.

Het bedrijf kreeg een speciale award van Rolf Lauret, president van AutoBinck Holding, het moederbedrijf van de importeur. Jan en Wien Peeten waren er, en hun ouders Piet en Nies Peeten. En natuurlijk baas Niek Hertsenberg van Mazda-importeur Auto Palace-de Binckhorst. De familie Peeten kreeg ook een schilderij van de importeur. Na afloop van de ceremonie maakten de feestgangers een tour langs vijf kastelen in de regio Baarlo in de allereerste Mazda die in Nederland werd besteld door een Mazda-dealer, een donkerrode Mazda B 1500, bouwjaar 1967. De auto werd door Piet Peeten in 1968 verkocht en een aantal jaren later weer ingeruild op een nieuwe Mazda. De jaren daarna heeft Nies Peeten, de moeder van Jan en Wien, de auto nog jarenlang in gebruik gehad. Met de beide jongens op de achterbank.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding