Ondernemingsraad MAN ook tegen Porsche

Volgens de ondernemingsraad van MAN worden de rechten van werknemers door Porsche ‘met voeten getreden’.

Dat zegt de voorzitter, Jürgen Dorn, in het Duitse vakblad Automobilwoche. De ondernemingsraad van MAN Nutzfahrzeuge steunt dan ook de collega’s van Volkswagen in de strijd over het medezeggenschap in de nieuwe Porsche Holding SE.     Volkswagen AG is met bijna dertig procent van de aandelen een grootaandeelhouder van MAN Nutzfahrzeuge. Volkswagen, dat inmiddels ook een aandeel van 69 procent van Scania heeft, kondigde al aan dat men een groter aandeel in MAN ambieert.   Volkswagen wordt op zijn beurt overgenomen door Porsche Holding.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Ondernemingsraad MAN ook tegen Porsche - Automobielmanagement.nl

Ondernemingsraad MAN ook tegen Porsche

Volgens de ondernemingsraad van MAN worden de rechten van werknemers door Porsche ‘met voeten getreden’.

Dat zegt de voorzitter, Jürgen Dorn, in het Duitse vakblad Automobilwoche. De ondernemingsraad van MAN Nutzfahrzeuge steunt dan ook de collega’s van Volkswagen in de strijd over het medezeggenschap in de nieuwe Porsche Holding SE.     Volkswagen AG is met bijna dertig procent van de aandelen een grootaandeelhouder van MAN Nutzfahrzeuge. Volkswagen, dat inmiddels ook een aandeel van 69 procent van Scania heeft, kondigde al aan dat men een groter aandeel in MAN ambieert.   Volkswagen wordt op zijn beurt overgenomen door Porsche Holding.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding