Markeur neemt activiteiten Boot-Rialto over

Markeur Holding neemt per 16 juni de activiteiten over van Boot-
Rialto in de vestigingen in Leiderdorp in Alphen aan den
Rijn.

Boot-Rialto is al jaren actief op deze locaties als dealer voor Lancia, Fiat en Fiat bedrijfswagens en als dealer voor Alfa Romeo. Alle veertig personeelsleden zijn bij de overname betrokken. De dealeractiviteiten door het merk Hyundai zijn niet betrokken bij deze overname.

Met deze overname vertegenwoordigt Het Motorhuis in korte tijd reeds op vijf plaatsen in de Randstad het merk Alfa Romeo. Met de toevoeging van de merken Lancia en Fiat, inclusief de bedrijfswagens,wordt het merkenportfolio van Het Motorhuis versterkt tot de gewenste omvang in het kader van haar multibranding strategie. De Groep zegt nu verder te gaan met het uitbouwen van de dealeractiviteiten en richt zich daarbij op ‘alle mogelijkheden’ die de merken kunnen bieden.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Markeur neemt activiteiten Boot-Rialto over - Automobielmanagement.nl

Markeur neemt activiteiten Boot-Rialto over

Markeur Holding neemt per 16 juni de activiteiten over van Boot-
Rialto in de vestigingen in Leiderdorp in Alphen aan den
Rijn.

Boot-Rialto is al jaren actief op deze locaties als dealer voor Lancia, Fiat en Fiat bedrijfswagens en als dealer voor Alfa Romeo. Alle veertig personeelsleden zijn bij de overname betrokken. De dealeractiviteiten door het merk Hyundai zijn niet betrokken bij deze overname.

Met deze overname vertegenwoordigt Het Motorhuis in korte tijd reeds op vijf plaatsen in de Randstad het merk Alfa Romeo. Met de toevoeging van de merken Lancia en Fiat, inclusief de bedrijfswagens,wordt het merkenportfolio van Het Motorhuis versterkt tot de gewenste omvang in het kader van haar multibranding strategie. De Groep zegt nu verder te gaan met het uitbouwen van de dealeractiviteiten en richt zich daarbij op ‘alle mogelijkheden’ die de merken kunnen bieden.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding