Drs. M.A.C. Hegeman RA werd op 1 maart directeur Mercedes-Benz Cars, verantwoordelijk voor Mercedes, AMG, McLaren, Maybach en smart. Twintig jaar werkte Martin Hegeman in de Renault-organisatie onder andere als commercieel directeur van Renault Nederland. Wat neemt hij voor Mercedes mee? "Ik denk mijn talent om een organisatie goed neer te zetten. ‘Stuttgart’ heeft een duidelijke strategie geformuleerd, die ik in Nederland handen en voeten mag geven. Die strategie is om nummer één in klanttevredenheid te worden en te werken aan rendabele groei. Ik hoop mijn talenten te gebruiken om onze organisatie zo efficiënt mogelijk neer te zetten; zowel de personenwagendivisie als de dealerorganisatie."

Inmiddels verliet Marc Stottelaar, verkoopdirecteur van Hegeman’s Car-divisie het bedrijf wegens een verschil van inzicht over het te voeren beleid en zijn vier nieuwe managers aangesteld voor sales, gebruikte auto’s, marketing en planning & reporting.

 

Lees meer in AM nr. 12

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding