Vanaf 1 augustus worden de activiteiten van Hyundai-dealer Auto Opgenoort in Arnhem overgenomen. En een maand later begint de groep een nieuw dealerbedrijf van Hyundai aan de Utrechtse autoboulevard. Daarmee geeft de organisatie de activiteiten voor het Koreaanse merk een flinke impuls. De dealerholding is met Hyundai al actief onder de naam Boostra, met dealerbedrijven in Ede en Zeist,

Behalve Hyundai verkoopt de Bochane Groep nog zes andere automerken. De nieuw verworven Hyundai-bedrijven zijn respectievelijk het zeventiende en achttiende dealerbedrijf van de groep. Vorig jaar verkocht ze ongeveer 250 nieuwe Hyundai’s. "We willen doorgroeien naar meer dan duizend eenheden", aldus directeur Thijs Bochane. Hij sluit verdere uitbreiding van de activiteiten voor Hyundai niet uit. "Ik zie veel toekomst in het merk en de samenwerking met AutoBinck Holding."

In 2008 verwacht de automotive dealerholding in totaal vijfduizend nieuwe auto’s te kunnen verkopen. Behalve over achttien dealerbedrijven beschikt de groep over Bochane Schade, Bochane Lease en Bochane Rent. De holding is gevestigd in Veenendaal. In totaal werken ruim vierhonderd mensen bij de Bochane-dealerbedrijven.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding