Driessen Autogroep start met Fiat en Lancia

Door de toevoeging van de merken Fiat en Lancia aan het portofolio van de Driessen Autogroep kunnen twintig voormalige HDMG medewerkers aan de slag bij de Driessen Autogroep. Bij andere bedrijfsonderdelen van de Driessen Autogroep hebben inmiddels tien medewerkers van HDMG een baan gevonden.

De Driessen Autogroep vertegenwoordigt nu vier Italiaanse merken: Alfa Romeo, Fiat, Lancia en Maserati. Daarnaast maken de merken Cadillac, Chevrolet, Citroën, Corvette, Honda, Hummer, Opel, Saab, Suzuki en Toyota deel uit van het merkenportofolio.

Het schadeherstelbedrijf Driessen Autoschade en de leasemaatschappij Driessen Autolease maken tevens deel uit van de Driessen Autogroep.

De nieuwe dealerschappen van Fiat en Lancia betekenen voor de Driessen Autogroep een volgende stap in een tijd van schaalvergroting.

Driessen Autogroep start met Fiat en Lancia - Automobielmanagement.nl

Driessen Autogroep start met Fiat en Lancia

Door de toevoeging van de merken Fiat en Lancia aan het portofolio van de Driessen Autogroep kunnen twintig voormalige HDMG medewerkers aan de slag bij de Driessen Autogroep. Bij andere bedrijfsonderdelen van de Driessen Autogroep hebben inmiddels tien medewerkers van HDMG een baan gevonden.

De Driessen Autogroep vertegenwoordigt nu vier Italiaanse merken: Alfa Romeo, Fiat, Lancia en Maserati. Daarnaast maken de merken Cadillac, Chevrolet, Citroën, Corvette, Honda, Hummer, Opel, Saab, Suzuki en Toyota deel uit van het merkenportofolio.

Het schadeherstelbedrijf Driessen Autoschade en de leasemaatschappij Driessen Autolease maken tevens deel uit van de Driessen Autogroep.

De nieuwe dealerschappen van Fiat en Lancia betekenen voor de Driessen Autogroep een volgende stap in een tijd van schaalvergroting.