Ook Autofit-bedrijven bieden Bovag Pechhulp aan

Nadat eerder al de AD Autobedrijven ertoe over waren gegaan, bieden nu ook de Autofit-bedrijven Bovag Pechhulp aan.

Autofit vertegenwoordigt 75 autobedrijven in Nederland. "Communicatie met de markt is een van de belangrijkste speerpunten van onze organisatie", stelt voorzitter Erik Van der Zwaag van Autofit Noord-Oost. "De introductie van Bovag Pechhulp is omgeven door veel publiciteit. Consumenten die zich via www.bovag.nl aanmelden kunnen een van de Autofit-bedrijven kiezen als hun autobedrijf. Dat levert al klandizie op. Daarnaast worden de klanten om het jaar in een brief herinnerd aan Bovag Pechhulp. Dat is een belangrijk contactmoment voor de Autofit-bedrijven.’

Volgens Koos Burgman, algemeen directeur van Bovag, blijkt uit analyses van zijn organisatie dat veel pechgevallen zich voordoen in de eigen regio. "In die gevallen kunnen de bedrijven van Autofit hun eigen klanten helpen."

Ook Autofit-bedrijven bieden Bovag Pechhulp aan - Automobielmanagement.nl

Ook Autofit-bedrijven bieden Bovag Pechhulp aan

Nadat eerder al de AD Autobedrijven ertoe over waren gegaan, bieden nu ook de Autofit-bedrijven Bovag Pechhulp aan.

Autofit vertegenwoordigt 75 autobedrijven in Nederland. "Communicatie met de markt is een van de belangrijkste speerpunten van onze organisatie", stelt voorzitter Erik Van der Zwaag van Autofit Noord-Oost. "De introductie van Bovag Pechhulp is omgeven door veel publiciteit. Consumenten die zich via www.bovag.nl aanmelden kunnen een van de Autofit-bedrijven kiezen als hun autobedrijf. Dat levert al klandizie op. Daarnaast worden de klanten om het jaar in een brief herinnerd aan Bovag Pechhulp. Dat is een belangrijk contactmoment voor de Autofit-bedrijven.’

Volgens Koos Burgman, algemeen directeur van Bovag, blijkt uit analyses van zijn organisatie dat veel pechgevallen zich voordoen in de eigen regio. "In die gevallen kunnen de bedrijven van Autofit hun eigen klanten helpen."