Op de verschillende bedrijven zijn de deuren dicht. In Zwolle is de telefoon afgesloten, in Deventer wodt niet opgenomen en in Apeldoorn staat het antwoordapparaat aan. Die verwijst naar een helpdesk. De Seat-helpdesk weet echter ook niets te vertellen:’"Wij hoorden vanmorgen ineens dat de zaak dicht zit. Wij weten verder niks en verwijzen de klanten naar andere dealers in de regio."
Kroymans heeft gisteren (20 november) alle auto’s en onderdelen, die niet betaald waren, laten weghalen uit de vestigingen van Janse. "Het was voor ons ook een verrassing, zo plotseling en zo ernstig. Maar wij hebben inderdaad meteen gehandeld en onze bezittingen laten terughalen, net als de collega-merken van Kroymans. Over hoe het verder gaat met Janse, is op dit moment niets naders bekend", aldus woordvoerder Van Amelsfort van Saab.
Ook de Seat-importeur (Pon) heeft auto’s laten terughalen. Seat is bij twee van de drie Janse-vestigingen vertegenwoordigd en zegt snel een oplossing voor de regio te zullen zoeken.
Bij Janse was niemand voor commentaar beschikbaar.
Zie ook: Verkoop in slecht weer maar genoeg te doen in de werkplaats.
Zie ook: Directeur Alfa Romeo weg

   

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding