Dealers die niet tot Kroymans behoren kunnen op dit moment gewoon verder met het merk want daarvoor is een rechtstreekse route opgezet met de fabrikant Saab Automobile. In de afgelopen periode heeft Saab in Zweden een zestal partijen ontvangen die belangstelling hebben getoond de importactiviteiten van Saab over te nemen en gisteren heeft de fabrikant de partij van zijn voorkeur bekendgemaakt.

Met deze partij, de importeur voor België en Luxemburg, zal men proberen heel snel (de bedoeling was afgelopen week) tot een overeenkomst te komen waarna wellicht volgende week een doorstart kan plaatsvinden. Er is niets bekend over de gevolgen voor het personeel van de huidige importeur; vooralsnog hebben die volgens de procedure allemaal ontslag aangezegd gekregen. 

 

     

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding