Directeur Raymond Alflen van DTC is erg gelukkig op deze nieuwe overname: "Het past in onze ambitie en toekomstvisie. Ook Juffermans Financial Services heeft zich net als wij altijd sterk gericht op de goede relatie met de dealers. Onze bedrijven passen goed bij elkaar." De focus voor de toekomst zal door deze overname meer kunnen komen te liggen op de verdere verbetering van de bedrijfsprocessen. Alflen: ‘Vooral op het gebied van contact- en acceptatiesnelheid willen wij excelleren. Daar ligt ook voor de dealers onze grote meerwaarde."

De overname zal per 1 maart aanstaande gerealiseerd worden en dan wordt de naam ‘Juffermans Financial Services’ uit de markt genomen. De overname heeft overigens niets te maken met het in Den Haag gevestigde marketingbureau Juffermans Support. De meeste medewerkers van Juffermans Financial Services gaan over naar DTC, waaronder de in Noord-Nederland opererende Rob van Ek. Door deze overname heeft DTC een totale financieringsportefeuille van 130 miljoen euro. Daarmee zegt het bedrijf zich ruimschoots als marktleider in de autofinancieringen te mogen afficheren.

Dealer Totaal Concept werd in 2001 opgericht. De directie wordt gevoerd door Nieko van Es en Raymond Alflen. DTC richt zich als gespecialiseerd financiering- en assurantietussenpersoon op de autosector. Het bedrijf onderscheidt zich voor dealers door royale openingstijden zes dagen per week en de hoge snelheid van contact en acceptatie. Naast dit bedrijf bestaat de groep uit het in 2004 opgerichte DTC Media: een onafhankelijk en allround marketingbureau dat zich ook richt op de autosector. Bij de DTC-groep in IJsselstein werken 45 medewerkers. 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding