Capaciteit Vredestein Banden wordt uitgebreid

De Indiase bandenproducent Apollo Tyres is van plan de productiecapaciteit van zijn Nederlandse dochter Vredestein Banden te verhogen.

De verwachting is dat het aantal orders van Europese fabrikanten toeneemt. "Vredestein heeft goed gepresteerd en is extreem winstgevend voor ons", zei managing director en vicevoorzitter van Apollo in een interview met Dow Jones Newswires. "De vraag is toegenomen en we zullen moeten investeren om nieuwe capaciteit te creëren."

Vredestein werd in mei 2009 overgenomen  door Apollo Tyres. Op dit moment heeft de Nederlandse bandenfabrikant de capaciteit om 5,5 miljoen banden per jaar te produceren. Vredestein boerde dit jaar goed door de run op winterbanden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Capaciteit Vredestein Banden wordt uitgebreid - Automobielmanagement.nl

Capaciteit Vredestein Banden wordt uitgebreid

De Indiase bandenproducent Apollo Tyres is van plan de productiecapaciteit van zijn Nederlandse dochter Vredestein Banden te verhogen.

De verwachting is dat het aantal orders van Europese fabrikanten toeneemt. "Vredestein heeft goed gepresteerd en is extreem winstgevend voor ons", zei managing director en vicevoorzitter van Apollo in een interview met Dow Jones Newswires. "De vraag is toegenomen en we zullen moeten investeren om nieuwe capaciteit te creëren."

Vredestein werd in mei 2009 overgenomen  door Apollo Tyres. Op dit moment heeft de Nederlandse bandenfabrikant de capaciteit om 5,5 miljoen banden per jaar te produceren. Vredestein boerde dit jaar goed door de run op winterbanden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding