Stern Groep verkoopt toch aan MB-importeur

Mercedes-Benz Dealer Bedrijven neemt na lange onderhandelingen de drie Mercedes-Benz vestigingen te Leiden, Alphen a/d Rijn en Roelofarendsveen van Stern Groep over.

De vestigingen zullen vanaf 15 februari 2010 onder de handelsnamen Mercedes-Benz Leiden, Mercedes-Benz Alphen a/d Rijn en Mercedes-Benz Roelofarendsveen alle diensten voor personenwagens, bestelwagens en trucks aanbieden.

Mercedes-Benz Dealer Bedrijven heeft haar hoofdvestiging in Forepark te Den Haag en is een dochteronderneming van importeur Mercedes-Benz Nederland. De onderneming, die dit jaar haar 75-jarig bestaan als Mercedes-Benz dealer viert, heeft vestigingen in Wassenaar, Naaldwijk, Maasdijk en onlangs ook in Rijnsburg.

"Eind vorig jaar openden we voor de bedrijfswagenklanten op het veilingterrein van Rijnsburg al een servicevestiging. Met de overname van de drie LIAM-vestigingen vergroot Mercedes-Benz haar eigen retailactiviteiten. Met deze uitbreiding heeft het verzorgingsgebied in dit deel van de Randstad een belangrijke impuls heeft gekregen." zegt Onno Adriaanse, directeur van Mercedes-Benz Dealer Bedrijven.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

goede zaak,kan ik nu mijn garantie ook nog claimen mb nederland?

Geplaatst door: robert de koning op
Stern Groep verkoopt toch aan MB-importeur - Automobielmanagement.nl

Stern Groep verkoopt toch aan MB-importeur

Mercedes-Benz Dealer Bedrijven neemt na lange onderhandelingen de drie Mercedes-Benz vestigingen te Leiden, Alphen a/d Rijn en Roelofarendsveen van Stern Groep over.

De vestigingen zullen vanaf 15 februari 2010 onder de handelsnamen Mercedes-Benz Leiden, Mercedes-Benz Alphen a/d Rijn en Mercedes-Benz Roelofarendsveen alle diensten voor personenwagens, bestelwagens en trucks aanbieden.

Mercedes-Benz Dealer Bedrijven heeft haar hoofdvestiging in Forepark te Den Haag en is een dochteronderneming van importeur Mercedes-Benz Nederland. De onderneming, die dit jaar haar 75-jarig bestaan als Mercedes-Benz dealer viert, heeft vestigingen in Wassenaar, Naaldwijk, Maasdijk en onlangs ook in Rijnsburg.

"Eind vorig jaar openden we voor de bedrijfswagenklanten op het veilingterrein van Rijnsburg al een servicevestiging. Met de overname van de drie LIAM-vestigingen vergroot Mercedes-Benz haar eigen retailactiviteiten. Met deze uitbreiding heeft het verzorgingsgebied in dit deel van de Randstad een belangrijke impuls heeft gekregen." zegt Onno Adriaanse, directeur van Mercedes-Benz Dealer Bedrijven.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

goede zaak,kan ik nu mijn garantie ook nog claimen mb nederland?

Geplaatst door: robert de koning op