Smartjes in Mercedes-showroom

Vanaf vandaag worden de verkoop- en serviceactiviteiten van Smart geïntegreerd in het personenautonetwerk van de Mercedes-Benz dealerorganisatie. De stadsauto wordt nu op 32 plaatsen in heel Nederland verkocht en onderhouden.

Aan de tarieven en service verandert volgens de importeur niets. De introductie van smart bij de Mercedes-Benz dealers wordt aantrekkelijk gemaakt met speciale verkoop- en onderhoudsacties. 

Zo is er volgens de importeur de mogelijkheid om voor drie Euro per dag in een nieuwe smart te rijden. Ook is er een verzekeringsaanbod voor 29 Euro per maand gedurende een periode van twee jaar, ongeacht cataloguswaarde, leeftijd van de bestuurder, aantal schadevrije jaren of woonplaats in Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Smartjes in Mercedes-showroom - Automobielmanagement.nl

Smartjes in Mercedes-showroom

Vanaf vandaag worden de verkoop- en serviceactiviteiten van Smart geïntegreerd in het personenautonetwerk van de Mercedes-Benz dealerorganisatie. De stadsauto wordt nu op 32 plaatsen in heel Nederland verkocht en onderhouden.

Aan de tarieven en service verandert volgens de importeur niets. De introductie van smart bij de Mercedes-Benz dealers wordt aantrekkelijk gemaakt met speciale verkoop- en onderhoudsacties. 

Zo is er volgens de importeur de mogelijkheid om voor drie Euro per dag in een nieuwe smart te rijden. Ook is er een verzekeringsaanbod voor 29 Euro per maand gedurende een periode van twee jaar, ongeacht cataloguswaarde, leeftijd van de bestuurder, aantal schadevrije jaren of woonplaats in Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding